Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

οι φτωχοί και οι αριστεροί ΔΕΝ είναι δολοφόνοι!



μέρες τώρα ψάχνεις να βρεις την αιτία.διαβάζεις - ανεβάζεις, διαβάζεις - ανεβάζεις, διαβάζεις - ανεβάζεις ... τα διαβάζεις όλα, θέλεις να καταλάβεις: πώς κάποιος καθ' εικόνα και καθ'ομοίωση ανθρώπου ( όχι, δεν σου βγαίνει η λέξη ''άνθρωπος'' ), έσφαξε έναν άνθρωπo?

συνδυασμός παραγόντων λένε: ανεργία (1,5 εκατομμύριο ανέργους έχουμε, δεν είναι δολοφόνοι), φτώχεια (όχι, δεν δολοφονούν οι φτωχοί, οι πλούσιοι δολοφονούν καταδικάζοντας τους φτωχούς στην πλήρη ανέχεια), χαμηλό μορφωτικό επίπεδο (ούτε το δημοτικό δεν τελείωσε η μάνα σου - εμφύλιος βλέπεις - και γιατροπόρευε μέχρι και το σαλιγκάρι που είχε σπασμένο καβούκι), χαμηλό επίπεδο αυτοεκτίμησης (ελάχιστους ξέρω που το έχουν υψηλό), έλλειψη αξιών (τα τελευταία 30 χρόνια δεν είχαμε ποτέ και περίσσευμα)...

ε, όχι! δεν μπορεί να στοχοποιείται για ακόμα μία φορά μια συγκεκριμένη κοινωνική τάξη.ο δολοφόνος διαφοροποιείται μόνο στον αριθμό των θυμάτων που προκαλεί και στα μέσα που χρησιμοποιεί, για να σκοτώσει.ο μεγαλοεργολάβος, ο μεγαλοτραπεζίτης,ο καναλάρχης, ο κυβερνητικός δολοφονούν καθημερινά, χωρίς να χρειάζεται να βάψουν τα χέρια τους με αίμα και χωρίς να χρειάζεται να λογοδοτήσουν πουθενά. όποιος δολοφονεί, το κάνει από επιλογή. 

όχι, δεν θα χρησιμοποιήσουν έναν φόνο, για να καλύψουν την ανθρώπινη γενοκτονία, την οποία έχουν ονομάσει ''μοναδική οδό σωτηρίας''! όχι, δεν θα επιτρέψουμε (σ' αυτούς και τα τσιράκια τους) να απορήσουν και να καταδικάσουν αυτή τη δολοφονία, ενώ κάτω από τα ακριβά ρούχα κρύβεται ο αγκυλωτός και η βρωμιά του χρυσαυγίτη! δεν διαφέρουν σε τίποτα από τον ρουπακιά και τον κάθε εν δυνάμει ρουπακιά (μπάτσο, οπαδό, ψηφοφόρο ή υποστηρικτή της χρυσής αυγής). 

και όχι, δε θα φάω αμάσητη την προπαγάνδα για νέο εμφύλιο! οι αριστεροί ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ! μας χρησιμοποίησαν μία φορά, δεν θα γίνει και δεύτερη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου